TÁ NAŠA JE NAJKRAJŠIA! PODPORTE FINALISTKY Z TRNAVSKÉHO REGIÓNU

V súťaži týždenníka MY Trnavské noviny a pivovaru Topvar bojujú o priazeň čitateľov aj finalistky z Trnavy, Piešťan a okolitých obcí. Aby sme vám uľahčili rozhodovanie pri hlasovaní, prinášame krátku anketu.


  • TRNAVA. Ako sa dostali k svojej práci a čo ich na nej najviac baví? Ako zvládajú situácie, ktoré práca v pohostinstve so sebou prináša? Aj na tieto otázky odpovedali finalistky súťaže MY Trnavských novín a pivovaru Topvar.

  • Dominika Nováková, Reštaurácia Pemino, Modranka

  • 1. Ako si sa k svojej práci dostala?
    Je to náš rodinný podnik. Od malička som bola k tomu vedená, je to môj “druhý domov¨. Popri práci stíham aj štúdium na pedagogickej fakulte, ale náš podnik je moja srdcová záležitosť.
    2. Čo ťa na nej najviac baví? 
    Najviac ma baví komunikácia s ľuďmi, milí zákazníci a to, že sa tam nenudím. Pri penzióne máme detské ihrisko, chováme aj papagáje, takže je tam každý deň veselo.
    3. Čím je podľa teba tvoja prevádzka osobitá?
    Máme veľmi príjemné rodinné prostredie, fantastickú obsluhu a výborné jedlo a pivo. Pripravujeme rôzne oslavy, zábavy aj svadby.
    4. Ako zvládaš rôzne náročné situácie, ktoré táto práca so sebou prináša? Napríklad prejavy veľkých sympatií od zákazníkov?
    S úsmevom, k moje práci to jednoducho patrí.
    5. Čo ťa motivovalo sa do súťaže prihlásiť?
    Motivovalo ma prihlásiť do súťaže najmä náš podnik a vyskúšať, či vyhráme.
 
  • Kristína Sabová, Piváreň Centrál, Piešťany

  • 1. Ako si sa k svojej práci dostala?
    - Nechcelo sa mi po víkendoch flákať, tak som začala pracovať v bare a nakoniec som skončila v skoro najväčšej reštaurácii v Piešťanoch.
    2. Čo ťa na nej najviac baví?
    - Práca s ľuďmi. Každý deň prináša niečo nové a zaujímavé.
    3. Čím je podľa teba tvoja prevádzka osobitá?
    - Máme výbornú kuchyňu, peknú obsluhu a najmä dobré pivko. Musím podotknúť, že u nás pripravujeme najlepšiu pizzu v meste.
    4. Ako zvládaš rôzne náročné situácie, ktoré táto práca so sebou prináša? Napríklad prejavy veľkých sympatií od zákazníkov?
    - Každý deň musím byť v dobrej nálade, aj vtedy, keď mám veľa práce. Nemôžem dať na sebe poznať, že som unavená alebo ma zákazník vytočil do vývrtky. A sympatie? Pousmejem sa a idem ďalej. Veď to k mojej práci patrí.
    5. Čo ťa motivovalo sa do súťaže prihlásiť?
    - Chcela by som zvýrazniť našu reštauráciu.

  • Kristína Ifková, Piváreň u Kvety, Piešťany

  • 1. Ako si sa k svojej práci dostala?
    - Dohodila mi ju kamarátka.
    2.Čo ťa na nej najviac baví?- Všetko.
    3. Čím je podľa teba tvoja prevádzka osobitá?
    - Máme dobré pivo a výbornú, usmievavú obsluhu.
    4. Ako zvládaš rôzne náročnésituácie, ktoré táto práca so sebou prináša? Napríklad prejavy veľkých sympatií od zákazníkov? 
    -Usmejem sa a poďakujem.
    5. Čo ťa motivovalo sa do súťaže prihlásiť?
    - Chcela by som vyhrať výhru.
 
  • Michaela Šimončičová, Pohostinstvo Šutiak, Dechtice

  • 1. Ako si sa k svojej práci dostala?
    - Najprv som tu brigádovala a potom som tu už začala pracovať.
    2. Čo ťa na nej najviac baví?
    - Mám tú prácu rada, lebo som v kontakte s ľuďmi. Chodím sem s radosťou, na tejto práci ma baví všetko.
    3. Čím je podľa teba tvoja prevádzka osobitá?
    - Je tu skvelý kolektív a stále usmievavá obsluha.
    4. Ako zvládaš rôzne náročné situácie, ktoré táto práca so sebou prináša? Napríklad prejavy veľkých sympatií od zákazníkov?
    - Pousmejem sa nad tým alebo si s nimi zažartujem.
    5. Čo ťa motivovalo sa do súťaže prihlásiť?
    - Do súťaže ma prihlásil náš díler Jožko Mihok.

  • Miriama Petrášová, Pohostinstvo Dolná Krupá, Dolná Krupá

  • 1. Ako si sa k svojej práci dostala?
    - Oslovil ma vedúci.
    2. Čo ťa na nej najviac baví?
    - Pracovať s ľuďmi.
    3. Čím je podľa teba tvoja prevádzka osobitá?
    - Výnimočnými zákazníkmi a super kolektívom.
    4. Ako zvládaš rôzne náročné situácie, ktoré táto práca so sebou prináša? Napríklad prejavy veľkých sympatií od zákazníkov?
    - Sú to všetko priatelia, takže to beriem s humorom.
    5. Čo ťa motivovalo sa do súťaže prihlásiť?
    - Ja som o súťaži najprv nevedela. Prihlásil ma môj vedúci a až potom mi to oznámil.
 
  • Kristína Kolonyová,
    Hostinec Zámečník, Dolné Zelenice

  • 1. Ako si sa k svojej práci dostala?
    - Odporučila ma sesternica.
    2. Čo ťa na nej najviac baví?
    - Spoznávanie nových ľudí.
    3. Čím je podľa teba tvoja prevádzka osobitá?
    - Je tu útulné a domácke prostredie.
    4. Ako zvládaš rôzne náročné
    situácie, ktoré táto práca so sebou prináša? Napríklad prejavy veľkých sympatií od zákazníkov?
    - Začervenám sa a pousmejem.
    5. Čo ťa motivovalo sa do súťaže prihlásiť?
    - Presvedčil ma obchodný zástupca pivovaru.

  • Michaela Vitálišová, Hostinec na vŕšku, Trstín

  • 1. Ako si sa k svojej práci dostala?
    - Pracovala som tu v lete ako brigádnička. Majiteľ je môj sused a ponúkol mi prácu natrvalo.
    2. Čo ťa na nej najviac baví?
    - Každý deň je niečím iný.
    3. Čím je podľa teba tvoja prevádzka osobitá?
    - Všetko sa tu dozviem prvá.
    4. Ako zvládaš rôzne náročné situácie,
    ktoré táto práca so sebou prináša? Napríklad prejavy veľkých sympatií od zákazníkov?
    - Bez stresu, s úsmevom a s nadhľadom.
    5. Čo ťa motivovalo sa do súťaže prihlásiť?
    - Do súťaže ma prihlásil vedúci, ktorý mi len napísal, že potrebuje fotku.
 
  • Monika Koláriková, Pohostintvo Vinohrad, Piešťany

  • 1.Ako si sa k svojej práci dostala?
    - Cez inzerát.
    2. Čo ťa na nej najviac baví?
    - Práca s ľuďmi.
    3. Čím je podľa teba tvoja prevádzka osobitá?
    - Máme krásnu letnú terasu.
    4. Ako zvládaš rôzne náročné situácie, ktoré táto práca so sebou prináša? Napríklad prejavy veľkých sympatií od zákazníkov?
    - Ignorujem to.
    5. Čo ťa motivovalo sa do súťaže prihlásiť?
    - Výhra.